Jenske in Argentinië

Fotoverzoekje

Heee fotografen en fotoliefhebbers,

Ik heb even een vraagje aan degenen die het leuk vinden om foto´s te maken. Ik ben op zoek naar fotos van een aantal écht Nederlandsche dingen. Bijvoorbeeld: de ontbijttafel, fietsenstalling (op het station of waar dan ook waar veel fietsen staan), klaslokaal, stamppot, molen, Amsterdam, de Sint Josephstraat, winkelcentrum, treinstation/trein, koninginnedag pasen, carnaval, kaaswinkel, broodtrommeltje, achtertuin, de zee, Scheveningen, boulevard, snelweg en windmolens, tulpen, bloemenvelden, afsluitdijk, sinterklaas, het bos in St Anthonis, sneeuw, verjaardagen (de versiering, de taart, cadeaus), ... wat jullie nog maar meer kunnen bedenken

Ik weet niet of iemand hier een of meerdere foto´s van heeft en die naar mij toe zou willen sturen? Ik wil het gebruiken om al deze dingen aan Argentijnen te laten zien die al deze dingen niet kennen! Sommige dingen klinken voor ons supernormaal, maar dit is allemaal anders of onbekend voor hun, raar he?

Foto´s mogen naar mijn emailadres [email protected].

Heeeeel erg bedankt!

Liefs, Jenske

Klaske

Hoi Jenske,
Ik snap dat ze benieuwd zijn naar nederlands gebruiken en dergelijke. Wil het best een keer bekijken in mijn foto's maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik dat heel goed zomaar kan vergeten. Maar wat dacht je van google/afbeeldingen: heb het even geprobeerd en je krijgt best leuke foto's bij bijvoorbeeld 'sinterklaasfeest'.
Succes,
Klaske

Jackelien

ik heb er ooit al eens een paar gestuurd, maar ik zal nog kijken of ik iets leuks kan vinden om foto's van te maken (: ik ga op jacht haha! x