Jenske in Argentinië

Saying goodbye is hard..

Hey,

Er is ondertussen alweer een hoop gebeurd dus ik dacht, laat ik de rest daar ook maar weer eens van op de hoogte brengen! Want ik ben geslaagd, heb afscheidsfeest gehad,visum aangevraagd, vluchtinformatie binnen, de grootst vindbare koffer gekocht, enik heb een gezin! Eigenlijk al een tijdje, maar ik weet sinds kort iets meer van ze. Vader - moeder - 3 dochters, waarvan 2 ook thuis wonen. En ze zijn 14, 15 en 15 , dus wel ongeveer van mijn leeftijd. Ik heb ook al met mijn zusje gemsnt en ze leek superaardig! Ook hebben we een laatste voorbereidingsbijeenkomst gehad met de laatste informatie.. Het is nu toch al echt bijna zover! Over 8 dagen gaat mijn vliegtuigje ... Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik over een week Nederland voor 11 maanden verlaat. Heb al van een aantal mensen afscheid moeten nemen, en ik besef dan helemaal niet dat ik die zolang niet 'real life' zie.. Maar af en toe heb ik dan zo'n momentje dat ik het ineens wel besef en dan is het toch wel even moeilijk! Maar ik heb er nog steeds ontzettend veel zin in! Ik heb ondertussen al 30 Argentijnse vrienden op facebook die allemaal berichtjes sturen dus dat is wel ontzettend leuk! Het volgende bericht zal waarschijnlijk uit Argentinië zijn, spannend!

Liefs, Jenske

Jackelien!

nouuhou vanavond moet ik ook afscheid nemen van jou.. :( hmpf dat wil ik helemaal niet!

marleen rutgers

dag lieve Jenske,
ik ken jouw moeder al meer dan 40 jaar. wij kennen alleen v.d. verhalen. Heel dapper en goed dat je naar Argent. gaat, goed voor je pc later en je laat zien dat je iets aan durft. Volwassenen kunnen dat waarderen. Alle goeds wens ik je toe, blijf gezond, wees verstandig en denk soms 3x na iets te doen. Dan komt het zeker goed.
En .... geniet van alles wat je mag ervaren.
liefs uit Gorinchem van Marleen en hilbert

Monique

Lieve Jenske,

Het lukt ons niet om vanavond naar Schiphol te gaan om daar afscheid van je te nemen. Vanuit Reeuwijk wens ik je heeeel erg veeel plezier in Rosario. Veel geluk! (Is je visum nu wel betaald??) liefs van Monique (Emma, Sophie en Niels)

oma bas

Lieve Jenske
Wat leuk dat we mogen genieten van al jouw belevenissen.Een andere cultuur,andere vrienden!Blijf er van genieten.Dikke kus[volgens df argentijnen is 1 genoeg]
Veel liefs oma bas